nya kaninungarna kan se och höra och gå

igår kollade vi på dom nya kaninungarna.och då hade dom öppnat ögonen.och i dag på morgonen såg mamma och olov att min nya kaninunge har gåt utt ur poett.Men det var ingen annan som var ute och rantade utan det var bara min nya kaninunge och dom är jätta sööta när ögonen var öppnade.Dom är så himmla sööta.det fins inga gulligare djur än kaniner men jo hundar och katter och möss och hamstrar dom ligger på sama liksom.men kanin honnan har blivikt faktiskt mycket snällare när hon inte är gravin länger.för att kaniner är bitsk när dom är gravida och det är litte tråkikt att dom är sura hela tiden.

kaninungar

jaaa mamma har lovat att vi ska behålla alla kaniner occh då blev jag jätte glad :D.ni får gärna skicka en kommentar :) för att då skulle jag bli jätte glad.nu har jag fyra kaniner som bara är mina.och dom ska heta Linda Kevin och Kakan och Semlan.det här är alla namn på våra kaniner:linda kevin kakan semlan lilla vild muffins bengt skorpan ludde brunis.ja det var inte så många men det duger.

dom nya kaninungarna

För tre dagar sedan så var vi in och kollade på dom nya kaninungarna.och alla var så runda om magen men det är en som är ganska så svag men vi försöker att behålla den för att vi vill rädda livet på den det är mammas kaninunge, vi kallar den för lilla My för att den är så liten och den ser ut som en tjej. Jag har valt en redan och om det blir en tjej ska den heta Semlan men om det bli en pojke så ska den heta Kakan. Olov har också valt en till kaninunge  den är lite svart aktig  det är också supersött. Nu ska jag berätta historien..det var så här att vi fick två kanin hannar av min kompis Hannah och sen efter 4 veckor så har vi plötsligt 5 kaniner och efter 10 veckor har vi 10 kaniner och det är ju jätte kul med kaniner men kanske inte för många. Mamma säger om det kommer någon och plingar på dörren och frågar."jag har hört att ni har kaninungar kan vi få två?" då kommer mamma att säga ja men jag kommer att säga nej vi har inga hej då. Men det är för att lura dom som vill ha 1 eller 2 kaninungar, för jag vill inte sälja några.

kaniner.

idag gick jag in till våra kaniner och kaninungar.och när jag gav pellets till kaninhannen och kaninungarna.som bor tillsamans.så flög dom över pelets burken.För att dom var så hungriga.I går höll jag i en sån liten kaninunge som bara är 3 dagar och den var jätte söt och den rörde sig ganska mycket.men den gick inte.för att den kan inte höra eller se och den kan inte gå.men den är lika söt ändå.

kanin sköttsel

  1. man ska gosa med dom.
  2. man ska mata dom
  3. man ska ge dom en pinne att gnaga på så att dom inte får så stora tender
  4. man ska bada dom på sommaren.
  5. man ska klipa klorna.
  6. man ska leka med dom

kaninerna

ja vi har ju som sagt 10 kaniner.och dom heter skorpan kevin ludde linda och bengt.men dom andra fem har vi inte kommit på några namn än för att dom är ju bara 2 dagar gammla.Men av den här kullen som har kommit tror att jag ska döpa min till Semlan.Men om det blir en kille så ska den heta kakan.


kaninungar.

nu har jag hållt i våran nya kull från i går.och den var jätte sööt för att den sov typ hela tiden.fast när man lyfter dom så är den ju vaken.fast  min lilla kaninunge kevin är ju klart lätt sötast men mammas och brorsan har ju okså kaninugar dom är ju okså otrolikt sööta.i morgon ska jag träna min kaninunge altså kevin.då ska jag sätta på koppel på kevin för att han ska träna så att han kan bli en hopp kanin.för att han ska bli bäst i sverge på att hoppa han ska vinna massor av medaljer.det ska bli jätte kul i sommar för att det är då jag ska träna han men dom måste vara 4 månader för att tränas.men det har altid varikt min dröm att vara en stjärna på att ha en kanin som kan hoppa jätte duktikt.Och få massor av medaljer.




kaninungar.

  1. kaninungar är jätte söööta
  2. man kan lära dom att hoppa och det ska jag göra på mina
  3. man ska ej DÖDA dom
  4. man ska ej DÖDA dom
  5. man ska ej ha kvar kaninungarna hos mamman om mamman biter dom.
  6. man ska ej göra päls av dom som det finns på marknaden.
  7. man ska ej strypa den.
  8. man ska ej ha kanin tasar på nyckelringar.
  9. man ska ge dom hö och gurka äpplen moröter pelets och bröd
  10. man ska ej låta hundar få tag på kaninerna


Nya kaninungar = Linda

hej i går så fick vi andra kullen av kaninungar.för att vi fick 2 kaniner av min kommpis.och sen så parade dom sig och det var syskon.och då fick vi 3 kaninungar.och den här gången fick vi 5 kaninungar.dom är så långt som ett pekfinger.Och både min borcha och jag säger så här till mamma.SNÄLLA mamma snälla kan vi behålla alla kaninugar det är ju bara 10.jag fick hålla i alla kaninungar när mamma räknade dom.

kaninungar

hej jag heter sara och jag och min familj har kaninungar.min heter kevin och mammas heter skorpan och olovs heter ludde.dom är 4 veckor och dom har redan flytat från mamman.men dom ska egentligen bo hos kanin mamman men dom flytade tidikt till kanin pappan som är jätte snäll mot dom.har tvetar dom och han är väldens bästa kanin hanne.medans kanin honnan springer efter dom och biter dom hon är jätte otrevlig mot dom.men det är för att kanin honnan är gravid igen.och jag har inte bara kaninungar och vuxna kaniner.jag har en hamster.och fiskar och salamandrar.och vi ska skafa mus bäbisar och det ska bli jätte kul.jag har haft en mus för men den dog för ett år sedan och den hete lillan och hon bet inte mig en enda gång så att jag blev jätte ledsen när hon dog.för att hon var

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0